Politie en belastingdienst houden verkeerscontrole

zaterdag 25 mei 2013

Meppel - De politie heeft vrijdagmiddag en ?avond een verkeerscontrole gehouden in Meppel in samenwerking met de Belastingdienst.

Het verkeer op de Steenwijkerstraatweg werd onder anderegecontroleerd door een ANPR voertuig (Automatic Number Plate Recognition). Erzijn in totaal 6061 voertuigen gescand, waarvan 39 vervolgens nadergecontroleerd zijn. Op 15 auto?s is beslag gelegd. Negen personen moestenopenstaande vorderingen betalen. Gezamenlijk was dit een bedrag van ruim?20.000,-. Daarnaast werden elf buitenlandse kentekens gecontroleerd, hiervanwaren tien niet in orde. Ook zijn drie voertuigen met handelaarskentekenplaten(FH plaat) gecontroleerd. Allen bleken niet geheel in orde te zijn. En van henbleek misbruik te maken van de FH plaat. Hij heeft een boete van ruim ?800,-gekregen. Ook bleek n gecontroleerde bestuurder te rijden met een geschorstkenteken. Deze bestuurder krijgt een naheffing van ruim ?1000,-.

Daarnaast zijn vier bestuurders bekeurd voor het niet handsfreebellen, twee voor de overschrijding van de maximumsnelheid op de Handelsweg (29en 38 km/u te hard), twee voor het niet dragen van de autogordel, twee vooronverzekerd rijden en twee voor het rijden op de rijbaan terwijl dit hetfietspad had moeten zijn.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Staphorst | 112 alarmeringen Staphorst | Goedkoop Tanken in Staphorst | Supermarkten in Staphorst | Weerbericht Staphorst