Man aangehouden voor doorrijden na aanrijding

zaterdag 1 maart 2014

Hasselt - De politie heeft zaterdagmiddag 1 maart een 52-jarige man uit Zwolle aangehouden nadat hij was doorgereden na een aanrijding op een rotonde op de N331 bij Hasselt. De man botste bij het passeren van een kleine blauwe auto op de rotonde, tegen de blauwe auto aan.

Een getuige zag de aanrijding, op de rotonde ter hoogte van dezandafgraving, rond 14.00 uur gebeuren. Ook zag de getuige dat de bestuurder vande bestelbus die de aanrijding veroorzaakte doorreed. De getuige waarschuwde depolitie. De Zwollenaar is even later in Hasselt door een politieauto staandegehouden, waarna hij aangehouden is op verdenking van doorrijden na eenaanrijding.

De politie zoekt nog contact met de inzittenden van de kleineblauwe auto, mogelijk een Fiat Panda of soortgelijk model, die op de rotondeaangereden zijn. De inzittenden zouden een oudere man en vrouw zijn. Toen depolitie na aanhouding van de man uit Zwolle bij de rotonde kwam, waren zij nietmeer aanwezig.

De politie roept deze mensen op om zich zo snel mogelijk bij depolitie te melden via 0900-8844.

2014018129

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Staphorst | 112 alarmeringen Staphorst | Goedkoop Tanken in Staphorst | Supermarkten in Staphorst | Weerbericht Staphorst