Twee mannen aangehouden voor heling

donderdag 27 november 2014

Hasselt - Woensdagavond 26 november zijn op de Willem Egbertsstraat twee 19-jarige mannen uit Vianen en Nieuwegein aangehouden op verdenking van heling cq. inbraak. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Surveillerende agenten zagen woensdag rond 18.15 uur diversepersonen staan bij enkele voertuigen op een parkeerplaats aan de WillemEgbertsstraat. Nadat zij de auto gekeerd hadden en ter plaatse kwamen, bleek nvoertuig te zijn vertrokken. Een auto met daarin de twee 19-jarige mannen wasnog wel aanwezig. Toen de agenten in de omgeving een onderzoek in steldentroffen zij diverse inbraakwerktuigen aan en enkele goederen die mogelijk vaninbraak afkomstig waren. Omdat het vermoeden bestond dat de mannen deze spullenvan zich af hadden gegooid werd besloten ze voor nader onderzoek in te sluiten.Later op de avond bleek dat er tussen 13.00 en 22.30 uur was ingebroken bij eenwoning aan de Wycher van Russelstraat. Uit onderzoek moet blijken of deze zakenmet elkaar verband houden. De twee verdachten zijn in verzekering gesteld.(2014187679)

bron: politie.nl | Categorie: fraude


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Staphorst | 112 alarmeringen Staphorst | Goedkoop Tanken in Staphorst | Supermarkten in Staphorst | Weerbericht Staphorst