Man aangehouden na lastigvallen vrouwen

zondag 28 september 2014

Meppel - Op de Groenmarkt in Meppel hebben agenten in de nacht van zaterdag op zondag een 40-jarige man uit Punthorst aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling en het lastigvallen van vrouwen.

De gealarmeerde politie kreeg een melding van een opstootje bijeen horecagelegenheid op de Groenmarkt. De verdachte zou meerdere vrouwen hebbenlastig gevallen. Een 22-jarige man uit Meppel was hier niet van gediend en sprakde 40-jarige aan. De 20-jarige vriendin van de 22-jarige, eveneens uit Meppelwas hier ook bij. De verdachte gaf de 20-jarige een vuistslag in het gezicht.

Eerdere aanhouding

Even daarvoor werd een 39-jarige man uit Meppel aangehouden opde Groenmarkt. Deze had ruzie, met naar later bleek de 40-jarige verdachte. Toenagenten hem aanspraken was hij niet voor rede vatbaar. Hij probeerde de agentente stompen en te slaan. Met behulp van pepperspray is de 39-jarige uiteindelijkaangehouden. Eenmaal op het politiebureau werd hij rustig. Hij verklaarde dathij in zijn woede niet had gezien dat het om de politie ging die hem tot bedarenwilde brengen. Het bleek dat zijn 31-jarige vriendin uit Meppel ook was lastiggevallen door de 40-jarige. De 39-jarige is na een gesprek weer in vrijheidgesteld. Beide vrouwen doen aangifte tegen de verdachte. Deze zit nog vast. Depolitie doet onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Staphorst | 112 alarmeringen Staphorst | Goedkoop Tanken in Staphorst | Supermarkten in Staphorst | Weerbericht Staphorst